Et hjem for enhver smak

Tribunen består av to ulike bygningstyper slik at alle kan finne noe som passer deres situasjon og livsstil. Du kan velge mellom to, tre og fireromsleiligheter, med størrelser som varierer mellom 50 og 134 kvadratmeter.

En byggestil tomten fortjener – Tribunen er et hjem med spennende arkitektur. Det får en kombinasjon av teglstein, pusset mur og detaljer av treverk, samt ulike fargenyanser og fasader hvor noen elementer og detaljer er trukket litt tilbake eller skjøvet litt frem. Balkongene er også utenom det vanlige, de er kurvede med avrundete hjørner, og gir et morsomt, organisk preg. Summen av dette skaper et bygg med helt egen karakter.

Et godt liv i langhusene

I langhusene på fem etasjer ligger det spennende, gjennomgående leiligheter på hver ende av bygget. 11 av leilighetene leveres med egen hybel.

I leilighetene med to eller flere soverom får de aller fleste to bad. Badene blir flislagte, med nedsenket dusjssone med fliser på 10×10 cm og dusjhjørne. Dette gir en lekker, privat sone. Kjøkkeninteriøret leveres av en anerkjent leverandør med gode muligheter for individuell tilpasning.

Byggene er trukket inn i god avstand fra Ryggeveien og er hevet ca. 1,5 meter for å forhindre innsyn eller støy. Det er satt inn ekstra tiltak for å redusere lyd, som ekstra lyddempende vinduer der dette er påkrevd, i tillegg til at byggene er kledd med teglstein mot veien.
De aller fleste leilighetene får også egen bod med flislagt gulv, her får du mulighet til å plassere en vaske- og tørkesøyle. Å få muligheten til å sette dette et annet sted enn på badet, er en sjelden kvalitet.

Fra 2. etasje og opp har alle en solrik, vestvendt balkong, mens leilighetene i de høye førsteetasjene får egen platting.

Gulvene leveres med vannbåren varme, og leilighetene får fint inneklima med balansert ventilasjon. Heisen går direkte ned til parkeringskjeller, hvor det også ligger en bod til hver leilighet.

Tårnhuset
– A room with a view

Tribunen ligger på den høyeste tomten i Moss, noe du virkelig får glede av hvis du velger en av leilighetene i tårnet.

Fra tredje etasje får du sol hele dagen, fra fjerde etasje får du flott utsikt og fra sjette og oppover tar den pusten fra deg. Herfra vil du se både Færder fyr og Holmenkollen, hav og himmel vil skape et evig skiftende landskapsmaleri.

Tårnet gir også unike kvaliteter til mennesker med pasjon for fotball – her kan de se alle hjemmekampene til Mossekråkene fra sin egen balkong. En slik utsikt fortjener noe spesielt, og i 8. etasje kommer det til å ligge én leilighet på over 130 kvadratmeter. Det er ikke ofte «penthouse» kan brukes med rette i Norge – dette er ett av tilfellene.
Leilighetene i tårnet får meget god standard med store vindusflater. Dette skaper et rent, lekkert uttrykk.

Badene blir flislagte med nedsenket dusjssone med 10×10 cm fliser. De aller fleste leilighetene får også egen bod med flislagt gulv, den samme løsningen som leveres i langhusene. Å kunne plassere en vaske- og tørkesøyle et annet sted enn badet, er en fin kvalitet.

Også i tårnet vil de aller fleste leilighetene med mer enn to soverom ha to bad. I tårnet blir det også downlights både i gangen og på badet, vannbåren varme i gulvet og balansert ventilasjon. Kjøkkeninnredningen blir levert av en anerkjent leverandør.

Det blir heis rett ned i parkeringskjelleren, hvor alle leilighetene også får en bod.

Historiske Melløs Stadion

Melløs Stadion har lang og stolt tradisjon og har vært en del av Moss i mange år.

Melløs stadion har fire gressbaner: én hovedarena der Moss FK spiller og tre treningsbaner. Kunstgressbanen ligger vis-à-vis Melløs stadion i retning nordøst, og ble tatt i bruk høsten 2005 og oppgradert i 2013.

Dette bildet er fra 1935 og er lånt fra Nasjonalbiblioteket.